top of page

TIP BAYRAMI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13 Mart 2021

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Dekanlığımız destekleri ile öğrenci temsilciliğimiz bünyesinde canlı yayın programı gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI ve Dekanımız Prof. Dr. Reyhan ERSOY da katıldılar.

Programımız aybutft.com ve aybutft.com/hekimdergisi internet sitelerinin tanıtım videosu ile başladı. Akabinde öğrencileri temsilen Stj. Dr. Aslı Büşra ÖZMEN konuşmalarını gerçekleştirdiler. Dekanımız Prof. Dr. Reyhan ERSOY ve Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim AYDINLI günün anlam ve önemine dair açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler ve başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Filiz YAVUZ, 14 Martın tarihi önemini "TIBBİYELİ HİKMETTEN, HEKİMLİK HİKMETİNE" konferansları ile anlattılar. Sayın Ayşe Filiz'in "Hekimlik bir Trük sanatıdır." ifadeleri ve açıklaması büyük ilgi çekti.

Programın sonunda AYBÜ Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan sürpriz kutlama filmi oynatılarak program sona erdi. Kutlama videosunu buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=q9RCGNBd0GM

{title}/1
{title}/2
{title}/3
{title}/4
{title}/5
Image-empty-state.png
bottom of page