top of page

FAKÜLTEMİZİN AKREDİTASYON SÜRECİ BAŞLADI

11 Nisan 2021

Fakültemizin Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) tarafından akreditasyonu için çalışmalar başladı. Tıp Eğitimi Programı Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne (TEPDAD) yapılan akreditasyon süreci başvurumuzun kabul edilmesinin ardından AYBÜ Tıp Fakültesi Öz Değerlendirme Kurulu oluşturuldu. Kurul bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Reyhan ERSOY'un konuşmaları ile başladı. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan ÖZHASENEKLER süreç ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı. Toplantıda Öz Değerlendirme Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Ferda ÖNER ERKEKOL süreç ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Toplantı sonunda öğrenci temsilcisi Özcan ÖNCEL, tüm öğrenciler adına emek veren ve verecek olan kişilere teşekkürlerini belirtti.

14-15 Nisan tarihlerinde UTEAK tarafından kurul üyelerine süreç ile ilgili bilgilendirme eğitimi verilecektir. Öz Değerlendirme Kurulu 2021'in Eylül ayına kadar Öz Değerlendirme Raporu hazırlayarak incelenmek üzere TEPDAD'a gönderecektir. Raporun yeterli görülmesi halinde yerinde inceleme için TEPDAD tarafından fakültemize ziyaret gerçekleştirilecektir.

Öz Değerlendirme Kurulu'nda 6'sı öğrenci temsilcisi olmak üzere toplam 7 aktif öğrenci bulunmaktadır: Batuhan KİŞİ, Bilal YOLDAŞ, Özcan ÖNCEL, Selin ECER, Abdullah Yavuz, Tuğçe ÖZKAN, Meriç AVCI.

Tüm fakülte arkadaşlarımızın akreditasyon sürecimize destek olmasını istiyor ve sürecin fakültemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

{title}/1
{title}/2
{title}/3
{title}/4
{title}/5
Image-empty-state.png
bottom of page